Solucione Mirmbatje F009 Engine Degreaser Buzi Store

Pastrues Motori Flamingo (500ml) F009

SKU:
6959375199892
250Lek

Përshkrimi i Produktit

Solucion për pastrim motori F009

Karakteristikat:

  • Solucion për pastrim motorri, Flamingo.
  • Solucion me efekt dekontaminues me fuqi të madhe depërtimi dhe me veti zbërthyese.
  • Model: F009.
  • Sasia 500ml.
  • Përdorim i lehtë.

Përshkrimi:

Solucion për pastrim motorri, Flamingo: Aksesor i përshtatshëm për pastrimin e motorrit nga papastërtitë e ndryshme. 
Solucioni ka veti të forta dekontaminuese me fuqi depërtimi dhe me veti zbërthyese. Sasia e solucionit: 500ml. 

Eleminon njollat e vajrave, papastërtitë dhe pluhurin nga sipërfaqja e motorit për ta mbajtur të pastër.
Solucioni nuk dëmton pjesët e gomës, plastikës apo bojës në motorrin e makinës.
Mund ta përdorni gjithashtu për të pastruar njollat dhe papastërtitë e vajit në sipërfaqet e makinave industriale dhe pajisjeve të tjera.

Aplikimi:

  • Ndizni motorin, pastaj fikeni pas 5 minutave.
  • Çmontoni filtrin e ajrit dhe mbuloni karburatorin e automjetit dhe bllokun shpërndarës.
  • Tundeni produktin para se ta spërkatni atë në sipërfaqe të motorit.
  • Lajeni me ujë të pastër pas 5 minutash veprim në sipërfaqe.