Pastruesi i frenave Flamingo F016 Brake Cleaner Buzi Store

Pastrues Frenash Flamingo F016

SKU:
6959375199779
200L

Përshkrimi i Produktit

Pastrues frenash Flamingo F016

Karakteristikat

 • Solucion me efekt depërtues. 
 • Model: F016. 
 • Kapacitet 450ml. 
 • Solucion për pastrim të sistemit të frenimit.  
 • Lehtësisht i përdorshëm. 

Përdorimi

Solucion me efekt depërtues: Solucioni i pastrimit të frenave, ka efekt depërtues. 
Mundëson pastrimin efektiv të pluhurave të mbledhura në sistemin e frenimit, gjatë ecjes me makinë. 
Përveç, pastrimit të llumrave të sistemit të frenimit solucioni mundëson pastrimin e papastërtive të tjera të rrugës. 

Pastrim efektiv: Pastrimi i sistemit të frenimit mundëson punim me precision të frenave të makinës. 
Solucion i përshtatshëm për diskofrenat dhe pjesët e tjera të frenave. 
Sugjerohet tharja e solucionit me ajër të kompresuar për shpejtësi dhe efikasitet. 
Eleminon tingujt acarues të frenave. Kapacitet solucioni: 450ml. 

Përdorimi

 1. Shkundeni mirë dhe përdoreni këtë produkt në zonë të ajrosur mirë. 
 2. Vendosni një legen (tas) në pjesën poshtë ku do kryhet pastrimit. 
 3. Spërkatni frenat disk dhe pjesë të tjera të frenave në sipërfaqe në një distancë prej 30-40cm. 
 4. Për papastërti të forta, spërkateni përsëri. Fshijeni papastërtinë me një peshqir ose një furçë. 
 5. Për pastrim me të shpejtë, thajeni me ajër me presion të lartë. 
 6. Në fund, bëni provë frenimi 2-3 herë. 

Video