Pastrues Motori Flamingo F048 - Buzi Store

Pastrues Motori Flamingo F048

SKU:
6959375199366
300L

Përshkrimi i Produktit

Solucion për pastrimin e motorit të makinës F048

Karakteristikat

  • Heq të gjitha llojet e karbonit dhe mbetjeve të tjera në motor, në mënyrë efektive. 
  • Garanton vajosje të mirë, zvogëlon rezistencën e fërkimit. 
  • Përmirëson dhe rikthen fuqinë motorike. 
  • Flamingo vjen me vajin e rafinuar si tretës dhe ai rrit performancën. 
  • Zgjat jetëgjatësinë e vajit të ri dhe motorit. 

Përdorimi:

  1. Ndizni automjetin dhe prisni derisa motori të shkojë në temperaturën normale. 
  2. Fikni makinën dhe shtoni këtë produkt. 
  3. Ndizeni makinën për 5 minuta, më pas kulloni vajin e mëparshëm të motorit. 
  4. Zëvendësoni filtrin dhe shtoni vajin e ri të motorit. 

Video