Solucione Mirmbatje F005 Carburetor & Choke Cleaner Buzi Store

Pastrues Karburatori Flamingo F005

SKU:
6959375199939
200L

Përshkrimi i Produktit

Pastrues Karburatori Flamingo F005 

Karakteristikat:

 • Solucion pastrimi për sistemin e karburatorit të makinës.
 • Mundëson pastrimin efikas të mbetjeve të karbonit në valvulën e EGRs, PVC dhe pjesë të tjera përbërëse të kaburatorit. 
 • Produkti mundëson ulje të konsumit dhe ndotjes. 
 • Kapacitet 450ml. 

Përdorimi

 • Spërkatni nga pak në grykën e karburatorit teksa motori është i ndezur.
 • Valvula automatike; hapeni dhe mbylleni me dorë, ndërsa spërkatni brenda valvulës.
 • Nëse vazhdon të ngjitet hiqini mbrojtësen Valvulës..
 • Ndizni makinën dhe spërkatni brenda karburatorit gjatë kohës që makina është e ndezur.
 • Valvula PVC hiqni kapakun dhe spërkatni në skajet.
 • Kjo duhet të bëhet kur motori është i ftohtë.
 • Lëreni të depërtojë. ndizeni dhe njëherë motorin dhe spërkatni përsëri në skajet e valvulës.
 • Prisni një minute dhe fikni makinën.
 • Pastrimi i kontrollit të ngrohjes, mundëson ngrohje të karburatorit.
 • Spërkatni në skajet e hapura të valvulës kur motori është i ftohtë.
 • Lejojeni të depërtojë.
 • Hapeni dhe mbylleni kapakun derisa valvula të lirohet

Video