Termat dhe Kushtet e faqes online - Buzi Store

Termat dhe Kushtet

Tarifat e sherbimit postar :

  • Tirane dhe rrethe = 200 leke
  • Per produkte mbi 5 kg eshte ne varesi te peshes se produktit 200 Leke + tarifa per kg (shporta perditesohet automatikisht)

Kthimi i porosise :

  • Porosia mund te kthehet ne nje afat te zgjatur prej 30 ditesh duke permbushur kushtet e pranimit te kthimit
  • Ju mund ta ktheni porosine po me korriner e postes ose ne nje nga dyqanet e "buzit" Tirane,sukth,durres,elbasan,fier dhe vlore
  • Ju rimbursoheni ne 100% te vleres per kthmin e porosise ne rastin kur lajmeroni brenda 3 diteve nga pranimit i porosise fizike nga ana juaj
  • Ju faturoheni vetem per tarifen postare ku kerkoni qe te nderroni porosine
  • Per te nderruar ose kthyer porosine duhet te lajmeroni stafin online te buzi store +355 69 331 0003 ose info@buzistore.com 

Kushtet e pranimit te kthimit :

  • Paketimi i produktit duhet te jet i pademtuar si dhe produkti duhet kthyer ne gjendjen origjinale ti tije me te gjithe aksesoret perkates ne rast se ka
  • Secila pako e nisur ka te ngjitur te dhenat e porosise si dhe faturen e fsikalizuar ( te dy QR-Code duhet te jen te padmetuar ne menyre qe kthimi te procedohet)

 Gjendja e produkteve :

  • Sasia aktive ne web e Buzi Store i perket magazines qendrore, per sasi specifike ne dyqanet e "buzit" je te lutur te pyesni stafin online ne : +355 69 331 0003 ose info@buzistore.com