Shkume per larje motorri F008 Buzi Store

Pastrues Motori Flamingo (650ml) F008

SKU:
6959375199908
300L

Përshkrimi i Produktit

Solucion për pastrim motori Flamingo F008

Karakteristikat:

  • Ky produkt përmban dekontaminues të fortë me fuqi depërtimi dhe veti zbërthyese.
  • Eleminon njollat e vajrave, papastërtitë dhe pluhurin nga sipërfaqja e motorit për ta mbajtur të shëndritshëm, të re.
  • Lejon motorin që të lëshojë nxehtësi pa dëmtuar pjesët e gomës dhe plastikës ose sipërfaqet e bojës.
  • Mund të përdoret gjithashtu për të pastruar njollat dhe papastërtitë e vajit në sipërfaqet e makinave industriale dhe pajisjeve të tjera.
  • Sasia 650ml.

Aplikimi:

  • Ndizni motorin, pastaj fikeni pas 5 minutave.
  • Çmontoni filtrin e ajrit dhe mbuloni karburatorin e automjetit dhe bllokun shpërndarës.
  • Tundeni produktin para se ta spërkatni atë në sipërfaqe të motorit.
  • Lajeni me ujë të pastër pas 5 minutash veprim në sipërfaqe. 

Video