Sporte te tjera Tavoline mini-Ping Pong Buzi Store

Tavoline Mini Ping-Pong

SKU:
R933756
13,000L

Përshkrimi i Produktit

Tavolinë e vogël ping pongu.
 
Karakteristikat:
 
  • E përshtatshme për kampionate, kushte shtëpie, zyra, garazhe, etj.
  • E lehtë për tu montuar.
  • Paloset dhe nuk zë shumë vend.
  • Përmasat: 136 x 76 x 65 Cm.
  • Trashësia e tavolinës: 12mm.

Video