Sporte te tjera Raketa ping pong cm-500 Buzi Store

Raketa per Ping Pong

SKU:
6925793601088
399L

Përshkrimi i Produktit

Raketa për ping pong.

Karakteristikat:

  • Ndërtuar me material rezistent dhe të lehtë.
  • Mundëson goditje të shpejta, qëndrueshmëri të lartë në përdorim.
  • Përmasat: 25 x 22 x 15 cm.
  • Ndërtuar me material druri të fortë.
  • Rezistent ndaj goditjeve të forta.