Sporte te tjera Tavoline ping-pong Buzi Store

Tavoline Ping-Pong

SKU:
00003178
30,000L

Përshkrimi i Produktit

Tavolinë ping-pong.
 
Karakteristikat:
 
  • E përshtatshme për kampionate, kushte shtëpie, zyra, garazhe, etj.
  • E lehtë për tu montuar.
  • Paloset dhe nuk zë shumë vend.
  • Mund të përthyhet dhe të përdoret vetëm nga 1 person.
  • Përmasat: 278 x 153 x 76 cm.
  • E pajisur me rrota lëvizëse për transport të lehtë.