Aroma Set aroma 3cope mix Buzi Store

Set Aroma Mix (3 cope)

SKU:
6971867358204
100L

Përshkrimi i Produktit

Set me aromatizues

Karakteristikat:

  • Efekt afatgjatë.
  • Mundësojnë aromë të freskët në ambientin ku vendoset.
  • Të përshtatshme për makinë, zyrë, etj.
  • Aroma të ndryshme: mollë, livando dhe trëndafil.