Aroma Set aroma 2cope mix Buzi Store

Set Aroma 2 Cope

SKU:
6942063600022
100L

Përshkrimi i Produktit

Set me aromatizues 2 copë

Karakteristikat:

  • Aroma livando dhe limon.
  • Efekt afatgjatë.
  • Mundësojnë aromë të freskët në ambientin ku vendoset.
  • Të përshtatshme për makinë, zyrë, etj.