Aroma Set aroma 4cope mix Buzi Store

Set Aroma Mix(4 cope)

SKU:
6971867358303
200L

Përshkrimi i Produktit

Set me aroma 4 copë

Karakteristikat:

  • Mundëson aromë freskie në ambientin ku e vendosni.
  • E përshtatshme për përdorim ne makinë apo ambiente të ndryshme.
  • Aroma të ndryshme: aromë molle, livando, trëndafili dhe limoni.