Bredh Krishtlindjesh Jeshil me Zile, Fjongo & Drita LED 240cm - Buzi Store

Bredh Krishtlindjesh Jeshil me Zile, Fjongo & Drita LED 240cm

SKU:
U676823
11,000L

Përshkrimi i Produktit

Bredh Krishtlindjesh jeshil me zile, fjongo dhe drita LED të inkorporuara.

Karakteristikat:

 • Aksesor dekorues për ambiente shtëpie dhe ambiente komerciale.
 • Lehtësisht e montueshme, e ndarë në pjesë. 
 • Pamje karakteristike me ngjyrë jeshile.
 • E pajisur me dekorime të inkorporuara.
 • Ndërtuar me material rezistent, PVC & PE.
 • Gjatësia e pemës 240cm.
 • Strukturë metalike, rezistente.
 • Dritat e inkoporuara të pemës së Krishtlindjes, fuqizohen direkt në 220V.
 • Pema është e përshtatshme për përdorim të brendshëm.

Bredhi i Krishtlindjeve, është i pajisur me aksesorë dekorues të inkorporuar:

 • Yll me drita LED. 
 • Drita LED RGB në degë të ndryshme.
 • Zile.
 • Fjongo.

Video