Peme Krishtlindjesh Gold me Drita LED 240cm - Buzi Store

Peme Krishtlindjesh Gold me Drita LED 240cm

SKU:
B886822
9,900L

Përshkrimi i Produktit

Pemë Krishtlindjesh dhe e Vitit të Ri ngjyrë gold me yll në majë dhe drita LED të integruara 240cm.

Karakteristikat:

  • I jep ngrohtësi ambientit tuaj.
  • Kombinohet lehtësisht me të gjitha ambientet.
  • I përbërë nga degë ngjyrë gold dhe fije dekoruese.
  • Element dekorues, ylli në majë.
  • I përbërë nga drita LED të integruara.
  • Voltazhi i dritave: 220-240V.
  • Struktur metalike.
  • Material: PE.
  • Gjatësia: 240cm.