Bredh Dekorues Krishtlindjesh me Zile, Fjongo & Drita LED 60cm - Buzi Store

Bredh Dekorues Krishtlindjesh me Zile, Fjongo & Drita LED 60cm

SKU:
D730318
2,100L

Përshkrimi i Produktit

Bredh dekorues Krishtlindjesh me zile, fjongo, yll në majë dhe drita LED të integruara.

Karakteristikat:

  • Krijon atmosferë të këndëshme festive.
  • I jep ngrohtësi ambientit tuaj.
  • Vjen e vendosur në një vazo.
  • Mund të vendoset mbi një tavolinë ose objekt tjetër.
  • E përbërë nga degë jeshile me fije dekoruese.
  • Element dekorues, zile me fjongo dhe ylli në majë.
  • Përbërë nga drita LED të integruara.
  • Voltazhi i dritave: 220-240V.
  • Material: PE.
  • Gjatësia: 60cm.