Sporte te tjera Set Raketa Tenisi dhe Top Buzi Store

Set Raketa Tenisi dhe Top

SKU:
00004055
1,000L

Përshkrimi i Produktit

Set raketa tenisi dhe top.

Karakteristikat: 

  • Bishti i raketës është i bërë nga materiali i fibrave të karbonit.
  • Mund të përdoren nga të gjitha grupmoshat.
  • Unisex, të përshtatshme për meshkuj dhe femra.
  • Përmasat e raketës: 52 x 23 x 3 cm.

Paketimi përmban:

  1. Dy raketa.
  2. Një top tenisi.
  3. Çantë mbajtëse.