Sporte te tjera Top tenisi velkin (kuti 3cope) Buzi Store

Topa Tenisi Velkin

SKU:
6933278808112
599L

Përshkrimi i Produktit

Top tenisi velkin.

Karakteristiakt:

  • Kanë qëndrueshmëri të lartë, nuk deformohet ose çahen.
  • Mund të kërcejnë deri në lartësi 145 cm.
  • Ndërtuar me material llastiku dhe fibre.
  • Pesha: 56 gram.
  • Diametri: 60 mm.

Paketimi përmban:

  1. Tre topa tenisi.