Sporte te tjera Rakete Ping Pong T2002 (cmimi per cope) Buzi Store

Raketa Ping Pong T2002

SKU:
6925793603891
1,200L

Përshkrimi i Produktit

Raketa ping pong t2002.

Karakteristikat:

  • Mundëson goditje të shpejta dhe qëndrueshmëri të lartë përdorimi.
  • Ndërtuar me material druri e veshur me gomë dhe sfungjer.
  • Doreza është me cepa të harkuar për të mos dëmtuar duart dhe për lehtësi në përdorim.
  • Përmasat e raketës: 25 x 22 x 15 cm.
  • Pesha e një rakete: 80 gram.