Raft Dekorues - Buzi Store - Shtepia

Raft Druri Dekorues

SKU:
5703855649794
1,990L

Përshkrimi i Produktit

Raft organizues dekorues, perfekt për të rregulluar ambientet tuaja të brendshme.
 
Karakteristikat: 
 
 • Përshtatet lehtësisht me çdo dizajn të shtëpisë tuaj.
 • Rafti mbështetet në mur.
 • Tepër praktik dhe i lehtë, kursen hapësirat tuaja.
 • Material druri rezistent MDF.
 • Lehtësisht i montueshëm.
 • Me 4 ndarje të ndryshme për organizimin e sendeve.
 • Lartësia e raftit: 166 cm.
 • Përmasat e katit të parë (nga poshtë): 38 x38 cm.
 • Përmasat e katit të dytë (nga poshtë) 38 x 33 cm.
 • Përmasat e katit të  tretë (nga poshtë) 38 x 28 cm.
 • Përmasat e katit të katërt (nga poshtë) 38 x 23 cm. 

Video