Dekore Varese me mbajtese sendesh Buzi Store

Raft Dekorues Muri

SKU:
10001325
1,000L

Përshkrimi i Produktit

Raft dekorues muri

Karakteristikat:

  • Vendoset në mur si raft dekorues ambienti.
  • Përdoret për të vendosur lule, libra, dekorues të tjerë.
  • I ndërthurur nga materiali i drurit dhe i hekurit.
  • I përbërë me varëse në pjesën e poshtme.
  • Përmasat : 30x30x15cm