Sporte te tjera Kapele dimerore Buzi Store

Kapele Dimerore

SKU:
D227319817
500L

Përshkrimi i Produktit

Kapele dimërore.

Karakteristikat:

  • Ideale për ditet e ftohta të dimrit.
  • Projektuar për të mbajtur ngrohtë kokën dhe pjesën e veshëve. 
  • Rezistent edhe ndaj ujit, për shkak të materialit të trashë dhe cilësor. 
  • Ka edhe strehëz, për tu mbrojtur nga era e fortë dhe shiu. 
  • Është e pajisur me dy mbërthyese metalike për maskën. 

Përshkrimi:

Ideale për ditët e ftohta të dimrit: Kjo kapele është një zgjedhje ideale për të mbrojtur kokën dhe veshët nga i ftohti. Dizajni i saj i ngrohtë dhe i izoluar siguron që ju të qëndroni të ngrohtë dhe të rehatshëm edhe në kushte të ftohta të dimrit.

Mbajtje e ngrohtësisë për kokën dhe veshët: Kapela është projektuar për të mbajtur ngrohtë kokën dhe pjesën e veshëve, duke ju ofruar një ndjenjë të këndshme dhe të ngrohtë gjatë ditëve të ftohta.

Rezistent ndaj ujit: Kapela është rezistente ndaj ujit. Kjo do të thotë që ju mund të mbani kokën dhe veshët të mbrojtura edhe në rast të lagështirës së ndonjë shiut apo tjetër.

Strehëz për mbrojtje: Kapela është dizajnuar me strehëz, e cila ju ofron mbrojtje shtesë nga era e fortë dhe shiu. Strehëza ndihmon në mbajtjen e kokës dhe veshëve të thata dhe të ngrohta.

Mbërthyese metalike për maskën: Kapela është e pajisur me 2 mbërthyese metalike për maskën, duke e bërë të lehtë për tu lidhur dhe rregulluar sipas preferencave tuaja dhe përshtatjes me maskën e fytyrës.