Sporte te tjera Dorashka dimerore sportive Buzi Store

Dorashka Dimerore Sportive

SKU:
Q221167238
700L

Përshkrimi i Produktit

Dorashka dimërore sportive.

Karakteristikat:

  • Të përshtatshme për fëmijë dhe të rritur.
  • Bëjnë të mundur përdorimin e celularit kur janë veshur.
  • Të ndërtuara me material cilësor.
  • Projektuar për të mbajtur duart ngrohtë. 
  • Përmasat: 26 x 16 x 3 cm.