Heqes gervishtjeje F099 Scratch Remover Buzi Store

Heqes Gervishtjeje F099

SKU:
6959375198536
350L

Përshkrimi i Produktit

Heqës gërvishtjeje Flamingo

Karakteristikat:

 • Solucioni ndihmon edhe në heqjen e gërvishtjeve më të imta.
 • Ai gjithashtu mund të heqë shenjat e vogla të bojës dhe njollosjen nga lëngjet e ndryshme shpejt dhe me lehtësi.
 • Rivendos ngjyrën e bojës, duke e bërë atë të duket si e re.
 • I përshtatshëm dhe i lehtë për tu përdorur me modele dhe ngjyra të ndryshme automjetesh. 

Përdorimi:

 1. Fillimisht lajeni dhe thajeni makinën.
 2. Tundeni produktin mirë para përdorimit. 
 3. Përdoreni në një sipërfaqe të freskët dhe makina të jetë larg rrezeve të diellit.
 4. Hidheni produktin mbi një leckë të pastër dhe të thatë.
 5. Përhapeni në mënyrë të barabartë me lëvizje rrethore të njëtrajtshme në zonën e gërvishtjes.
 6. Lëreni të thahet.
 7. Fshijeni me leckë të pastër dhe të thatë.
 8. Mbajeni larg femijëve dhe kafshëve.