null

F013 STICKER REMOVER

SKU:
6959375199809
300Lek

Përshkrimi i Produktit

Ky produkt është heqës adeziv i krijuar nga lëndë e parë e krijuar me formulë të veçantë. Ka aftësi të fortë heqëse saqë mund të shkatërrojë substanca ngjitëse të forta, si letra vet-ngjitëse që ngjiten në sipërfaqet e dritareve të automjeteve, sipërfaqen e automjeteve, mermerit. Heq lehtë mbetjet ngjitëse të pjesës vetë-ngjitëse pa ndonjë dëm në sipërfaqe. Ky produkt ka aromë të freskët, thjesht spërkateni butësisht dhe arrin një efekt heqës të kënaqshëm.

Përdorimi:
1.Shkundeni mirë produktin para se ta përdorni.
2.Spërkateni sipërfaqen në distancë prej 20-50cm larg letrës vetë-ngjitëse, më pas hiqni etiketën butësisht.
3.Nëse ka një papastërti ngjitëse në makinë, spërkateni atë në mënyrë të barabartë në distancë prej 20-50cm larg papastërtisë. Kur letra ngjtitëse të absordohet plotësisht nga papastërtitë dhe të mos jetë tharë plotësisht, fshijeni me një leckë.
4.Ngjyra nën etiketë mund të jetë e ndryshme nga ato të vendeve të tjera sepse ky vend nuk është ekspozuar nën rrezet e diellit për një kohë të gjatë për shkak të mbulimit nga etiketa.