Aromatizues Makine (Winter Ice) - Buzi Store

Aromatizues Makine (Winter Ice)

SKU:
5901947074824
150L

Përshkrimi i Produktit

Aromatizues makine (Winter Ice). 

Karakteristikat

  • Aromatizues makine me varje. 
  • Mundëson efekt deodorizimi. 
  • Aromë relaksuese ambientale. 
  • Aroma zgjat deri në 45 ditë. 
  • Portabël. 
  • Mund ta përdorni në makinë, ambiente shtëpie apo zyre, etj. 

Përshkrimi

Aromatizues Makine: Aromatizuesi Dr.Marcus përdor vajra esencial natyral, 
për të mundësuar aromë freskie në çdo moment. 
Aromatizuesi mundëson aromë natyrale. 
I përshtatshëm për përdorim në makinë, shtëpi dhe zyrë. 
Aroma zgjat për rreth 45 ditë nga momenti i hapjes. 

Aromatizues & Deodorizues: Aksesor për aromatizim dhe deodorizim ambiental. 
Mundëson aromë natyrale të freskët, në ambientin ku e përdorni. 
Eleminon aromat e kqija të ambientit ku e montoni aromatizuesin. 

Monti i lehtë - material rezistent: Ndërtuar me material rezistent plastik ABS. 
Montim i lehtë me varje. 
Sugjerohet montim me varje në vende ku nuk arrihet nga fëmijët apo kafshët.