Aromatizues Makine (Green Citrus) - Buzi Store

Aromatizues Makine (Green Citrus)

SKU:
5901947074787
150L

Përshkrimi i Produktit

Aromatizues makine (Green Citrus). 

Karakteristikat

  • Aromatizues makine. 
  • Efekt Deodorizues. 
  • Eleminon aromat e kqija ambientale. 
  • Aromatizues me varje. 
  • Aromë relaksuese - ambientale. 
  • Portabël. 
  • Aromë që zgjat deri në 45 ditë. 
  • Mund ta përdorni në makinë, ambiente shtëpie, zyre, etj. 

Përshkrimi

Aromatizues Natyral: Aroma Dr.Marcus përdor vajra esencial natyral, 
për të mundësuar aromë freskie në çdo moment. 
Aromë përzierje frutash të ndryshme, të cilat mundësojnë aromë natyrale. 
Aroma zgjat për rreth 45 ditë nga momenti i hapjes. 

Aksesor Aromatizues & Deodorizues: Aksesor për aromatizimin dhe deodorizimin ambiental. 
Aroma mundëson aromë freskie, në ambientin ku e përdorni. 
Njëkohësisht mundëson deodorizimin e ambientit ku e montoni. 

Material rezistent: Ndërtuar me material rezistent plastik ABS, jo toksik. 
Vendoset lehtësisht në sipërfaqe të ndryshme pa ngjitje.