ZBARDHUES DHEMBESH MODEL WLPGR5D

SKU:
097298012433
400Lek

Përshkrimi i Produktit

APLIKONI XHELIN I CILI KA NJE DRITE LED E CILA VENDOSET NE BRENDESI TE GOJES TEK PJESA E DHEMBEVE E ME PAS E NDIZENI EDHE ME PAS E LINI QE TE VEPROJE NGA 10 DERI NE 45 MINUTA DUKE BERE CDO SHKEPUTJE PER 10 MINUTA. ME APLIKIMIN E XHELIT I CILI DO TE MUNDESOJE DIREKT NJE VEPRIM TE THELLE TE OKSIGJENIT QE NDIHMON NE LARGIMIN E NJOLLAVE TE VERDHA BAKTERIEVE TE NDRYSHME PAPASTERTIVE EDHE ME SHPEJTESINE E DRITES QE PERSHTATET ME PROCESIN E ZBARDHJES SE DHEMBEVE. ME KETE PAJISJE DHEMBET TUAJ DO TE ZBARDHEN 8 HERE BRENDA 20 MINUTAVE. NJE PRODUKT INOVATIVE PER ZBARDHJEN E DHEMBEVE NE MENYREN ME EFIKASE DHE TE SHPEJTE.