video projector t4

SKU:
D383298
13,000Lek

Përshkrimi i Produktit

Video Projektor.
Lehtësisht i përdorshëm.
Mundëson projektim në rezolucion 1024x600, në përmasa 36-150inç.
Pamje figure 4:3 ose 16:9.
Teknologjia e shfaqjes së imazhit, TFT LCD.
Jetegjatesia e dritës LED 30.000 orë pune.
Suporton kontroll me telekomandë.
Voltazhi 110-240V.
Portë HDMI, AV-TV, USB dhe AUX.