Termometer murri

SKU:
00003899
500Lek

Përshkrimi i Produktit

Termometri i temperatures HTC1 tregon ne nje ekran te madh LCD perqindjen e lageshtise oren alarmin temperaturen e brendshme dhe te jashtme te mundesuar nga nje bateri 1.5V AAA. Ju mund ta varni matesin elektronik te lageshtires dhe temperatures ose ta vendosni ate ne tryeze. Eshte i papershkueshem nga uji. Eshte nje pasisje ideale per tu perdorur ne akuarium shkolle sere garazh depo dhome per femije laborator kopsht etj. Ne momentin qe shtypni butonin Memory pajisja per lexuesin e lageshtise do te tregoje maksimumin dhe minimumin e dates se temperatures dhe lageshtise qe eshte regjistruar. Specifikat Temperatura Brenda 1050C Jashte 5070C Lageshtira 10RH99 Bateria AAA 1.5V