TAPET ME FORMIM 2CM

SKU:
00003062
1,100Lek

Përshkrimi i Produktit

Karakteristikat:

Montimi i lehtë dhe i shpejtë.
Rezistent ndaj ujit dhe pastrohet lehtë.
I përshtatshëm për përdorim të brendshëm ose të jashtëm
Specifikim:Materiali: PVC
Trashësia: rreth 2.0 cm