Smart light bar tuga rgb

SKU:
G229829854
4,000Lek

Përshkrimi i Produktit

Drita RGB Me Aplikacion Me aplikacion per Android dhe IOS i cili kontrollon efektet e ndryshme te dritave, ndricimin, opsionin e muzikes, ngjyrat, etj. Paketimi permban 2 drita, 2 mbajtese dhe karikuesin perkates. Dritat mund ti vendosni ne pozicion vertikal ose horizontal. Opsion per ndryshimin e drites sipas muzikes. Fuqia 15W. Voltazhi hyres 5V/1A. Drita dinamike muzikore. Shumellojeshmeri ngjyrash. Mund te caktoni kohemates me ane te aplikacionit ose pultit te kontrollit.