Zgare Portative me Qymyr MD1

SKU:
6936837467706
1,500Lek

Përshkrimi i Produktit

Skara prej celiku me qymyr eshte e mjaftueshme per 4-5 persona.

Ajo eshte idealë për piknik, kampe, ne oborrin e shtepise etj.

E bërë nga materiali i çelikut i cili eshte i qëndrueshëm dhe shume i forte. Kjo perberje premton jetegjatesi te kesaj skare.

Ka nje madhësia kompakte dhe te lehtë e cila i shton funksionalitetin dhe prakticitetin.

Skara paloset dhe nuk ze shume hapsire ne makine tuaj dhe as ne mjetet e kuzhines qe mbani ne shtepine tuaj.

Doreza ergometrike qe ka e cila eshte rezistente ndaj nxehtesise e bene me te lehte per t’u mbajtur edhe dhe me te sigurte ne gatim.

Zgara eshte antingjitese, ruan te gjitha vlerat e gatimit dhe nuk e demton ate.

Duke qene se nuk eshte shume e larte dhe ka nje siperfaqe drejtekendore e ruan ushqimin nga renia, ndryshe sic mund te ndodh me zgarat e tjera.