Peshkim Slingshot Buzi Store

Llastiqe Profesionale Slingshot

SKU:
Z220626492
100L

Përshkrimi i Produktit

Llastiqe profesionale slingshot.

Karakteristikat:

  • Mund të përdoren për gjueti.
  • Tepër praktike dhe të lehta për tu përdorur.
  • Kanë fuqi dhe elasticitet të lartë..
  • Pesha: 140 gram.
  • Gjatësia: 12 cm.