Rrip Tonifikues Masazhues me Vibrim per Muskujt e Barkut - Buzi Store

Rrip Tonifikues Masazhues me Vibrim per Muskujt e Barkut

SKU:
6952375262481
700L

Përshkrimi i Produktit

Rrip tonifikues masazhues me vibrim për muskujt e barkut

Karakteristikat:

 • Përdoret për tonifikimin e muskujve.
 • E dizajnuar për pjesën e barkut duke i dhënë formën e duhur.
 • Me 6 modalitete të ndryshme.
 • Masazhon dhe aktivizon muskujt e barkut gjatë stërvitjes.
 • Spërkateni me ujë për të mbajtur lëkurën e hidratuar në pjesën e brendëshme të rripit.
 • Vjen në masat: S/M, L/XL, 2XL/3XL.
 • Me bateri të rikarikueshme.
 • Voltazhi: 5V.

Paketimi përmban:

 1. Rripin
 2. Pajisjen
 3. Shishen për mbushje me ujë.
 4. Fishën për karikim.