Rrip per Palester - Buzi Store

Rrip per Palester

SKU:
I961967
1,000L

Përshkrimi i Produktit

Rrip për palestër 

Karakteristikat:

  • Rrip suportues mesi për ngritjen e peshave gjatë stërvitjes.
  • I përshtatshëm për meshkujt dhe femrat.
  • Ndihmon në parandalimin e dëmtimit të mesit gjatë ushtrimeve të ndryshme.
  • Ndërtuar me material rezistent lëkure.
  • Gjatësia: 128cm.