Pishine Per Femije

Lek5,999.00
(Ende nuk ka Vlersim) Shkruaj Një Shqyrtim
Stoku aktual:

Femijet e meritojne nje pishine ne shtepi  
Jepni dhuraten me te bukur te veres

Modele nga me te ndryshmet
Cmimet me fantastike

Produket tona mund te porositen nepermjet disa menyrave, duke perdorur CEL, Facebook, Chat, etj. Kostoja e trasportit per cdo produkt eshte 200 leke dhe dergohet me posten FEDEX. Porosite vonojne 3-4 dite pune qe nga momenti i porosise nga ana juaj.