Peshqir Pastrimi Solid - Buzi Store

Peshqir Pastrimi Solid

SKU:
00008962
10L

Përshkrimi i Produktit

Peshqir pastrimi solid

Karakteristikat:

  • Bërë nga fibra bimore natyrale me cilësi të lartë pa aditivë kimikë.
  • Është shumë i butë, mund të pastrojë dhe kujdeset për fytyrën dhe trupin tuaj dhe ka fuqi të mjaftueshme përthithëse.
  • Pëlhurë super e butë për të gjitha llojet e lëkurës.
  • Kur laget me ujë, zgjerohet në përmasat 20 x 22cm.