Pako me Grepa per Peshkim - Buzi Store

Pako me Grepa per Peshkim

SKU:
00003487
50L

Përshkrimi i Produktit

Pako me grepa për pershkim.

Karakteristikat:

  • Ndërtuar me material flurokarboni.
  • Rezistente dhe të qëndrueshme kundrejt peshave të ndryshme.
  • E përshtatshme për lloje të ndryshme peshqish.