Cader me Panel Diellor me Cikrik - Buzi Store

Cader me Panel Diellor me Cikrik

SKU:
V417169
6,900L

Përshkrimi i Produktit

Çadër me çikrik me panel diellor.

Karakteristikat: 

  • Është e pajisur me sistem hapje dhe mbyllje me litar.
  • Lehtësisht e përdorshme dhe e pastrueshme. 
  • E pajisur me drita LED me bateri të rikarikueshme.
  • Ka panel diellor të inkorporuar në çadër. 
  • Çadra është e ndërtuar me material rezistent aliazh alumini dhe copë poliestër.
  • Ka kënd të rregullueshëm sipas nevojës. 
  • Lartësia: 238 cm. 
  • Diametri: 270 cm.   

Përshkrimi:

Sistem hapje dhe mbyllje me litar: Çadra është e pajisur me një sistem hapje dhe mbyllje me litar, i cili siguron një përdorim të thjeshtë dhe praktik. Mekanizmi me çikrik bën që hapja dhe mbyllja të jetë e lehtë dhe e shpejtë.
Lehtësisht e përdorshme dhe e pastrueshme: Dizajni i çadrës e bën atë shumë të lehtë për tu përdorur dhe për tu mirëmbajtur. Materiali i saj i qëndrueshëm siguron që çadra të pastrohet lehtësisht, duke ruajtur pamjen dhe funksionalitetin për një kohë të gjatë.
Drita LED: Çadra është e pajisur me drita LED të integruara, të cilat funksionojnë me bateri të rikarikueshme. Këto drita ofrojnë ndriçim të mjaftueshëm gjatë natës, duke krijuar një ambient të këndshëm dhe të ndriçuar.
Panel diellor: Çadra ka një panel diellor të integruar që siguron energji të ripërtëritshme për bateritë e dritave LED. Kjo veçori e bën çadrën shumë ekologjike dhe të pavarur nga burimet tradicionale të energjisë elektrike.
Material rezistent: Struktura e çadrës është ndërtuar nga një aliazh alumini i qëndrueshëm dhe i lehtë, ndërsa mbulesa është bërë nga copë poliestër cilësore. Këto materiale garantojnë rezistencë ndaj kushteve atmosferike dhe jetëgjatësi të produktit.
Kënd i rregullueshëm sipas nevojës: Çadra ka një mekanizëm që lejon rregullimin e këndit, duke mundësuar përshtatjen e pozicionit të saj sipas drejtimit të diellit dhe nevojave tuaja. Kjo veçori siguron mbrojtje optimale nga dielli në çdo moment të ditës.