MBAJTESE PER QESKA MBETURINASH

SKU:
00007948
100Lek

Përshkrimi i Produktit

Mbajtëse e përshtatshme per qeset e mbeturinave.
Mjafton qe ta vendosni ne nje siperfaqe dhe ta kapni me kapesen e saj perkatese pa pasur nevoje per vegla.
Eshte shume miqesore me mjedisin perreth.
Zevendeson me se mire koshat e medhenj dhe hapesiren qe ata zinin kjo e kursen.
I përshtatshëm per t’u perdorur kudo qe ju keni nevoje si ne shtëpi, zyrë, punë, kopesht, etj.
Matarial plastike ABS.
SPECIFIKAT
Instalohet shume lehteisht.
Eshte funksionale ne cdo ambient.
Kursen hapesiren.
Pastrohet shume lehte.
Material prej plastike.