Makine me bateri Maybach

SKU:
J481065
1,900Lek

Përshkrimi i Produktit

Makine me bateri, Maybach limo.
E pajisur me trup rezistent aliazh alumini, dyer me hapje dhe me bateri.
Kur e lëvizni bën zhurma të ndryshme.
Pamje origjinale me 6 ulëse.
Permasa 1:24.
Ngjyrë e zezë dhe kafe.

Video