Loje me Boks - Buzi Store

Loje me Boks

SKU:
L736834
8,900L

Përshkrimi i Produktit

Lojë me boks

Karakteristikat:

 • Lojë argëtuese për fëmijë dhe të rritur.
 • Montohet lehtësisht në murë.
 • E pajisur me vida dhe shirita ngjitës.
 • Lidhet me bluetooth me pajisjen tuaj.
 • Mund të godisni pajisjen në ritmin e muzikës teksa dritat ndizen.
 • Me bateri të rikarikueshme.
 • Përdoret gjerësisht në stërvitjen e boksit.
 • Lehtëson stresin.
 • Goditje e butë, e qëndrueshme.
 • Me dalje USB.
 • Përbërë nga materiali PP dhe doreza lëkure.

Paketimi përmban:

 1. Pajisjen.
 2. Dorezat.
 3. Fishën për karikim.
 4. Aksesorët e montimit.