Korse Djersitjeje 114 - Buzi Store

Korse Djersitjeje

SKU:
735541306204
300L

Përshkrimi i Produktit

Korse Djersitjeje

Karakteristikat:

  • Lehtësisht e përdorshme.
  • Mundëson djegien e dhjamit dhe heqjen e yndyrës së tepërt në pjesën e belit me anë të djersitjes.
  • Ndërtuar me material rezistent najlon Neopren.
  • Masë standarte.
  • Rripa të rregullueshëm sipas trupit.
  • Pastrohet lehtësisht. Sugjerohet larje me dorë për të ruajtur rezistencën dhe cilësinë e saj.
  • I përshtatshëm për stërvitje, vrapim, etj.