Kokore motori fgn PP 14

SKU:
M409342
1,600Lek

Përshkrimi i Produktit

Kokore motorri.
Mundëson mbrojtjen e kokës tuaj në rast rrëzimi aksidental.
Ndërtuar me material rezistent PP.
Lehtësisht e montueshme dhe e heqshme.
Xhami para mundëson mbrojtjen e syve nga shiu, era dhe grimca të cilat mund të pengojnë shikimin tuaj.