KOKE DUSHI SPA ENERGY

SKU:
00007561
400Lek

Përshkrimi i Produktit

KOKE DUSHI SPA ENERGY

Instalohet shumë shpejt duke zëvëndësuar kokën e dushit të vjetër.

Filtrat eliminojne lëndët inorganike të tretura në ujë, shton oksigjenin në ujë, rrjedhshmërinë, nivelin e pH etj.

E përbërë prej celikut kundër ndryshkjes dhe materiale të plastikës ABS.

Shumë rezistente dhe afatgjatë.

Presionin e ujit keni mundësi ta rregulloni si të dëshironi.

Koka arrin të rrotullohet në cilindo drejtim.