null

KASETOFON BLLOK 7101 MP5

SKU:
00007778
5,000Lek

Përshkrimi i Produktit

Karakteristikë:
Ekran dixhital shtypi 7 inç TFT. Me fole të kartës TF dhe port USB.
Formati i videos 1080P.
Mbështet formatin e riprodhimit audio MP3 / WMA / WAV / MKV / FLAC / OGG / APE.
Mbështetni formatin e riprodhimit të videos së RM / RMVB / DVD (VOB) / VCD (DAT) / MP1 / MP2 / DI VA / XVID / MP4 / H263 / H264 / FLV / 3GP / SWF / AVI / ASF / MJPEG, etj
Përforcuesi MOSFET: 45 vat X 4 fuqia maksimale. Diapazoni FM: 87.5 MHz-108.00 MHz (Evropë).
Me telekomandë.
Fikeni me funksionin e ruajtjes së kujtesës automatike në modalitetin radio ose SD / USB.
Bas dhe trefish, stabilizues i kanalit L & R. Funksioni i kamerës me pamje të pasme.
Funksioni i futjes së videos.
SNR: 65dB
Përgjigja e frekuencës: 20Hz-20KHz
Prodhimi maksimal i energjisë: 4x45W
Kontrolli i tonit:
E ulët +/- 7 dB (100Hz)
Triple +/- 7 dB (100Hz)
Frekuenca FM: 87.5 MHz-108 MHz
Ndjeshmëria: 25dB
Përzgjedhshmëria: 60dB
Sparation: 35db Produkt
Madhësia: 180 * 104 * 63 mm
Pesha: 651g
Këshilla për lidhjen Bluetooth:
1. Lidhni rrymën dhe ndizni lexuesin e makinës MP5.
2. Hapni Bluetooth-in e telefonit celular, kërkoni pajisjen Bluetooth CAR-BT.
3. Klikoni CAR-BT dhe futni fjalëkalimin 8888 (Shënim: Nëse 8888 është i gabuar, ju lutemi provoni 0000 ose 1234, ose edhe pa fjalëkalim);
Shenja Bluetooth do të bëhet jeshile pas çiftimit të suksesshëm.
4. Klikoni në Desktop Bluetooth dhe futni ndërfaqen Bluetooth: telefoni celular-skedarët e mi-regjistrimet e thirrjeve-muzikë.