Helmete Mbrojtese per Boks - Buzi Store

Helmete Mbrojtese per Boks

SKU:
G024790
2,400L

Përshkrimi i Produktit

Helmetë mbrojtëse për Boks.

Karakteristikat:

  • Aksesor i përshtatshëm për përdorim gjatë trajnimit në boks.
  • Mundëson mbrojtje të kokës nga goditjet direkte.
  • Lehtësisht e vendosshme.
  • E ndërtuar me material rezistent. 
  • Helmeta është e përshtatshme për përdorim në: Boks, Taekwondo, kickboks dhe sporte të tjera.