HEKUR HEKUROSJE HG-1216R

SKU:
6971399025391
Lek2,300
Stoku aktual:

HEKUR HEKUROSJE HG-1216R

Hekur 2200 watt me doreze te bute dhe te komandueshme me temperature te kontrollueshme dhe pllake qeramike e cila nuk djeg rrobat tuaja.

Nder pajisjet per shtepine  me te pershtatshme fale dizenjos dhe cilesise se saj.

Drita pilotit do ju udhezoje per gjendjen gati per pune te tij.

Me kordonin ne 1.5 m

220V,50V

*Vete pastrues ne bazamentin e tij qeramik.

Me proces avullimi te vazhdueshem.

Hekuros gjith gardaroben pa u lodhur aspak.Kenaqu me perdorimin e tij.