F014 WHEEL RIM CLEANER

SKU:
6959375199793
250Lek

Përshkrimi i Produktit

Gomat dhe disqet e makinës tuaja janë vazhdimisht në sulm ndaj papastërtive të ndryshme apo edhe nga papastërtitë e krijuarara në frenat të cilat pjeken gjatë nxehtësisë së madhe të kushteve të vozitjes. Formula e Flamingos për veprim të trefishtë është formuluar posaçërisht për të sulmuar të papastërtitë, njollat dhe njollat e ndryshme - duke i larguar dhe për të zbuluar disqet tuaja të bukura të cilave ju jep shkëlqim. I sigurt për gomat dhe disqet kur përdoret sipas udhëzimeve.

Përdorimi:
1.Pastroni një gomë dhe disk në të njëjtën kohë.
2.Vishni doreza mbrojtëse për sytë dhe gomën.
3.Rrota duhet të jetë e lagur dhe e ftohtë.
4.Mbajeni shishen 10cm larg nga goma dhe disku. Duhet të ketë një sasi të konsiderueshme.
5.Lëreni lëngun të depërtojë për 30 sekonda.
6.Fshijeni me një leckë të butë pambuku ose sfungjer.
7.Shpëlajeni plotësisht gomën dhe diskun.
8.Thani me një peshqir të butë dhe të pastër për të parandaluar njollat nga ujit. Përsëriteni nëse është e nevojshme.