Doreze Trajnimi per Boks - 25x19x10cm - Buzi Store

Doreze Trajnimi per Boks - 25x19x10cm

SKU:
R595740
1,700L

Përshkrimi i Produktit

Dorezë trajnimi për Boks.

Karakteristikat:

  • Aksesor i përshtatshëm për trajnim të personave, që merren me sporte ekstreme. 
  • Doreza është e përshtatshme për Kick-boks, Boks, Taekwondo.
  • Ndërtuar me material rezistent, lëkurë sintetike dhe sfungjer.
  • Lehtësisht e montueshme.
  • Dizajn ergonomik, në formë doreze.
  • Mundëson shtimin e përqëndrimit dhe saktësisë së goditjeve të sportistëve. 
  • Përmasat: 25x19x10cm.